Facts About پمپ شیمیایی Revealed
Facts About پمپ شیمیایی Revealed
Blog Article
نکته مهمی که در این مقاله نیز بارها به آن اشاره کردیم این است که مهمترین نقطه تمایز این پمپ ها در جنس مقاوم آن هاست. این جنس ها در برابر سیال های خورده بسیار مقاوم هستند.
یکی از مهمترین موارد در هنگام انتخاب پمپ آب توجه به کارکرد پمپ آب ( مداوم یا فصلی) است.
گاهی اوقات برای اینکه مواد سمی و خطرناک انتقال داده شود، از پمپ ضد اسید استفاده میشود. به همین علت گاهی اوقات ممکن است سیال در محیط بیرون نشت پیدا کند. برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به جایی که از مکانیکال سیال استفاده شود، کوپلینگ مغناطیسی را جایگزین کنیم.
علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.
پمپ شناور پمپیران، پمپ فشار قوی پمپیران و…. نوعی پمپ گریز از مرکز هستند که در بالاترین کیفیت توسط پمپیران طراحی و تولید میشوند.
همان طور که در بالاتر گفتیم انواع این پمپ ها درست مانند یک پمپ عادی دارای اجزای متعارفی مانند شفت، پروانه، تسمه و … است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که جنس این اجزا با پمپ های عادی فرق می کند.
پمپ پلیمری قادر است سیالات اسیدی را با حجم و فشار مورد نیاز انتقال بدهد read more چرا که با مشخصات مختلفی تولید میشود و از تنوع بالایی برخوردار است.
کرمان موتور اتومبیل اقتصادی خود را دوباره پیش فروش می کند
این پمپ ها در برابر سایش مقاوم بوده اما در شرایطی که سایش بسیار زیاد باشد از پمپ سرامیکی شیشه ای و همچنین لاینیگ اپوکسی نیز می توان بهره برد.
صنایع برای انتقال سیالات از پمپهای مخصوصی به نام پمپ شیمیایی استفاده میکنند.
اما بهتر است در ادامه به چند نکته در مورد پمپ اسید اشاره کنیم.
در پمپ شیمیایی نیرو از میل لنگ به پیستون منتقل میشود تا سیال داخل سیلندر فشرده یا تخلیه شود.
در مورد استفاده از سیل مکانیکی وایتون در پمپ اسید، لازم است توجه داشته باشید که اسیدها میتوانند به سیلهای مکانیکی صدمه وارد کنند و باعث ترک خوردگی یا نشتی شوند.
پمپها از جمله تجهیزات بسیار کاربردی هستند که امروزه در صنایع و مشاغل متعددی استفاده شده و میتوانند کاربردهای صنعتی، نیمهصنعتی و غیر صنعتی متعددی داشته باشند. پمپها میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون میزان سرعت، میزان ظرفیت، میزان فشار، ابعاد و اندازه، نوع موتور، نحوه روغن پاشی، تعداد مراحل کار و … در دستهبندیهای متفاوتی قرار داشته و هر کدام از ویژگیها، مزیتها و معایب منحصربهفردی برخوردار باشند.